torsdag 18 april 2024

inloggad som

Fler profiler till QGroup

|  
|  , ,

För ett par veckor sedan rapporterade Rapidus att Fredrik Wester, Paradox Interactives grundare, gått in i QGroup. Nu kan vi avslöja att ytterligare två tunga näringslivsprofiler investerar i konsultkoncernen: Axis-grundaren Martin Gren och Joel Eklund, ägare och styrelseordförande på munhygienbolaget Tepe. 

– Vi nätverkar ständigt med personer som vi tror kan lära oss något, andra duktiga entreprenörer från andra eller besläktade branscher. Man försöker ju använda sitt eget sunda förnuft men ibland behöver man ta in fler tänkande människor. Det är den vägen Martin och Joel kommit in till oss, säger QGroups koncernchef Jon Carvell till Rapidus.

Till skillnad från Fredrik Wester kommer Martin Gren och Joel Eklund inte att gå in i QGroups styrelse. 

– Men vi kommer såklart till exempel stämma av nysatsningar med dem och de kommer ge input ungefär som en advisory group, säger Jon Carvell. 

Emiliano Strauss

För ett par veckor sedan rapporterade Rapidus att Fredrik Wester, Paradox Interactives grundare, gått in i QGroup. Nu kan vi […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Miljonregn över skånska startups

  ,
  Almi Invest har säkrat 1,6 miljarder kronor till nya investeringar, ett glädjebesked för svenska entreprenörer. Nu kan Rapidus avslöja hur stor del av kakan som går till skånska bolag. 

 • Det offentliga räds inte NIS2

  I EU-direktivet NIS2 omfattas såväl kommuner som lärosäten och Region Skåne i sin helhet av nya cybersäkehetsregleringar. Trots att flera kommuner har blivit hackade så sent som i år anser stora skånska förvaltningar att de redan lever upp till de nya kraven.

 • Sandberg donerar 100 Mkr

  Sandberg Development donerar 10 miljoner kronor per år i tio år till Malmö universitet. Pengarna ska gå till universitetets vattenforskning.