torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Trög start för patientapp i coronatider

|  
|  

Malmöentreprenören Jacob Remanius har lanserat appen NöjdPatient, ett verktyg för privata vårdkliniker som ska underlätta kontakten med vårdtagarna. Detta efter att planerna på en jämförelsetjänst för privata kliniker lagts på is.

– Vi har i dag tre kunder och är på gång med en större vårdkedja i Sverige. Det går framåt även om det är trögt på grund av coronapandemin, säger vd Jacob Remanius som tog in delägaren Thomas Johansson i samband med att företaget Catandra bytte riktning och döptes om till NöjdPatient.

Just nu jobbar företaget med en mallad app som vårdföretagen själva kan anpassa efter sina önskemål. På sikt vill NöjdKund lansera appen även till andra verksamhetsområden, exempelvis resebranschen.

– Vår vision är att täcka flera områden. Men för att kunna göra det måste vi ha en enklare onboarding-process som ger kunderna större kontroll över innehållet, säger Jacob Remanius.

Sara Nkwe Assarsson

Malmöentreprenören Jacob Remanius har lanserat appen NöjdPatient, ett verktyg för privata vårdkliniker som ska underlätta kontakten med vårdtagarna. Detta efter att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.