måndag 26 februari 2024

inloggad som

Ny storaffär med byggvarujätte

|  ,
|  

Ännu ett Malmöföretag landar ett stort avtal med byggvarujätten Woody. Denna gång handlar det om ID Kommunikation som ska sköta kedjans marknadsföring och interna kommunikation.

– Det är jättestort för oss, definitivt ett av våra topp fem-avtal. Det är speciellt viktigt och roligt med tanke på hur året varit. Men vi har haft tur i covid-krisen, våra kunder har fortsatt kommunicera trots att vissa fick dra ner på sina verksamheter, säger Pia-Karin Åkesson, vd på ID Kommunikation.

Malmöbolaget har sluppit permitteringar och inte heller behövt dra ner på tider. Istället har man anställt ett par personer.

För en vecka sedan avslöjade Rapidus att Malmöbolaget Additude landat ett jätteavtal med Woody om drifta och vidareutveckla kedjans plattform Plattan. I och med detta nya avtal ska ID Kommunikation sköta kedjans marknadsföring mot externa målgrupper, samt bistå med den interna kommunikationen mot de cirka 100 anläggningarna.

Emiliano Strauss

Ännu ett Malmöföretag landar ett stort avtal med byggvarujätten Woody. Denna gång handlar det om ID Kommunikation som ska sköta […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.