söndag 5 maj 2024

inloggad som

Tre frågor till Karin Ebbinghaus…

|  
|  

… ny styrelsemedlem i Annehem Fastigheter. Bolaget planerar för en börsnotering under slutet av året.  Sedan tidigare är Karin Ebbinghaus vd för Elonroad, som utvecklar smarta elvägar, och har en bakgrund inom Almi Invest.

Varför gick du in i styrelsen?

– Jag blev tillfrågad av ägarna, det tror jag främst var för att jag kan ta med mig kunskapen från de klimatsmarta startups som jag har varit engagerad i tidigare.

Vad kan du tillföra fastighetsbolaget?

– Det är just aspekten att tänka grönt och få in perspektivet med att introducera nya teknologier i en rätt konservativ bransch. Nu har de en uttalad vilja att bli grönare.

Du är också vd för Elonroad, ser du möjlighet till ett samarbete?

– Absolut. Mobilitet är en del av fastighetsbranschen, så det är klart att det kan finnas synergier där. Men det är inget som är uttalat utan bara att man ser möjligheten till det.

Mette Carlbom

… ny styrelsemedlem i Annehem Fastigheter. Bolaget planerar för en börsnotering under slutet av året.  Sedan tidigare är Karin Ebbinghaus […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.