fredag 10 maj 2024

inloggad som

Touchize i samarbete med e-handelsjätte

|  
|  

Malmöbaserade Touchize har tecknat ett samarbetsavtal med den stora kanadensiska e-handelsplattformen Shopify. Det innebär att Touchizes teknik nu lanseras till Shopifys omkring 1,3 miljoner kunder runt om i världen.

– Det är en stor milstolpe för Touchize att kunna nå 1,3 miljoner e-handlare i hela världen. Vår app släpps på deras plattform, de marknadsför den som en del av sin mobilstrategi och vi har verkligen stora förhoppningar på dealen, säger Touchizes vd Jesper Deleuran till Rapidus.

Touchizes mjukvara Swipe2buy kopplas till e-handlarens plattform och produktdatabas. På det viset får handlaren tillgång till Touchizes funktioner för pekskärmar, som dra- och släppfunktioner och att swipa på skärmen. För två år sedan rapporterade Rapidus om ett liknande avtal med franska PrestaShop.

– Det avtalet går ganska bra, vi har fått många installationer bland deras 300.000 kunder och får fortfarande nya. Men PrestaShops kunder måste använda en komplett modul i en stor installation, integrationen på Shopify blir mycket enklare, säger Jesper Deleuran.

Touchize grundades 2014 och har i dag kontor i Malmö, Stockholm, Köpenhamn och Kalifornien.

Niclas Lindstrand

Malmöbaserade Touchize har tecknat ett samarbetsavtal med den stora kanadensiska e-handelsplattformen Shopify. Det innebär att Touchizes teknik nu lanseras till […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon ska rädda Veg of Lund

    Oatly-veteranen Helene Nielsen har tagit över som vd för Veg of Lund med potatisdrycken Dug. Nu är det vinna eller försvinna efter flera år av stigande förluster.

  • Robotar från Lund vill in i e-handeln

    Cognibotics försäljning av robotautomation accelererar. Efter en ökning med över 30 procent flera år i rad har Lundabolaget nu säkrat sitt största kundavtal hittills.

  • Camurus lyfter på rapport

    Lunds läkemedelsstjärna Camurus ökar på sista raden i dagens rapport för årets första kvartal. Samtidigt upprepar det Lundabaserade läkemedelsbolaget sina finansiella utsikter för helåret.