onsdag 8 maj 2024

inloggad som

Malmöbyrå växer ur lokalerna

|  
|  

För ett år sedan avslöjade Rapidus att digitalbyrån 24HR flyttade sitt huvudkontor från Stockholm till Malmö. Nu har bolaget presterat sin bästa vår någonsin.

– Det rullar på i stort på marknaden för den typ av tjänster som vi erbjuder. Möjligtvis ser vi lite coronaeffekter, att man satsar mer på digitaliseringen. Vi har mer uppdrag hos befintliga kunder som inte drabbats så hårt av krisen utan kör på, säger Mats Byback, vd på 24HR

24HR har i dag 22 anställda som arbetar med digitalisering och utvecklar till exempel appar och webbsidor. Bland kunderna i Skåne märks Resurs Bank, AWA, Skånemejerier och Hypergene. Företagets ledning förvärvade i samband med Malmöflytten aktiemajoriteten i bolaget.

Planen är att växa och anställa fler i regionen. För att klara tillväxten flyttar 24HR i höst till större lokaler på Gustav Adolfs torg i Malmö.

– Just nu är det inte så motiverat eftersom många jobbar hemifrån. Men vi kommer inte att ha plats för alla i våra gamla lokaler, säger Mats Byback.

Emiliano Strauss

För ett år sedan avslöjade Rapidus att digitalbyrån 24HR flyttade sitt huvudkontor från Stockholm till Malmö. Nu har bolaget presterat […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon ska rädda Veg of Lund

    Oatly-veteranen Helene Nielsen har tagit över som vd för Veg of Lund med potatisdrycken Dug. Nu är det vinna eller försvinna efter flera år av stigande förluster.

  • Robotar från Lund vill in i e-handeln

    Cognibotics försäljning av robotautomation accelererar. Efter en ökning med över 30 procent flera år i rad har Lundabolaget nu säkrat sitt största kundavtal hittills.

  • Camurus lyfter på rapport

    Lunds läkemedelsstjärna Camurus ökar på sista raden i dagens rapport för årets första kvartal. Samtidigt upprepar det Lundabaserade läkemedelsbolaget sina finansiella utsikter för helåret.