fredag 23 februari 2024

inloggad som

Rapidus i vimlet: NLSDays i Malmö

NLSDays-konferensen, som står för Nordic Life Science-Days, är i Malmö för andra gången. Antalet deltagare är 1250 från 800 bolag och organisationer. 60 procent kommer från de nordiska länderna och resten från USA, Europa och Asien. Det rör sig till exempel om småbolag som letar kapital, läkemedelsjättar som söker lovande projekt eller tjänsteföretag som raggar kunder. Även nästa år kommer NLSDays, som är Nordens största partneringkonferens, hållas i Malmö.

Bolaget Truly Labs är på nlsdays för att knyta affärskontakter. Från vänster: Vd Karin von Wachenfeldt, Eskil Johnsson, Camilla Thuring. Foto: Elisabet Ottosson.

NLSDays-konferensen, som står för Nordic Life Science-Days, är i Malmö för andra gången. Antalet deltagare är 1250 från 800 bolag […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.