fredag 17 maj 2024

inloggad som

Dubbla storavtal för Eletive

|  
|  

Malmöföretaget Eletive har tecknat avtal med två multinationella företag med tusentals användare var. Företagen ska använda Eletives verktyg för medarbetarundersökningar, som mäter såväl välmående som engagemang. Nu dubblar Eletive personalstyrkan och expanderar internationellt.

– Det känns som ett genombrott. Vi märker att affärerna går bra och att detta är något som marknaden behöver. Utmaningen är att tillgodose behovet, både när det gäller att sälja och att hålla vår produkt i internationell toppklass. Därför anställer vi nu mellan sex och åtta personer, både säljare och utvecklare, säger Eletives vd Marcus Wennmo till Rapidus.

I dag finns det sex anställda på Eletive i Malmö och företaget använder sig även av flertalet externa konsulter. Efter de pågående anställningarna räknar Marcus Wennmo med att anställa lika många till igen under vintern och våren. Och att etablera Eletive utanför Sverige.

– Under hösten ska vi gå in i tre europeiska länder. Vi kommer att börja med att bygga teamet i Malmö och på sikt etablera säljkontor på plats ute i länderna. Till att börja med vill vi samla så många som möjligt i Malmö för att bygga kultur, säger Marcus Wennmo.

Niclas Lindstrand

Malmöföretaget Eletive har tecknat avtal med två multinationella företag med tusentals användare var. Företagen ska använda Eletives verktyg för medarbetarundersökningar, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad