lördag 27 april 2024

inloggad som

Smart Refill i nytt samarbete med Telenor

|  ,
|  

Helsingsborgsföretaget Smart Refill och Telenor lanserar en ny mobiltjänst. Företagsanvändare kan ladda på extra data eller roaming privat för att använda sin företagstelefon på semestern.

– För mig är en förutsättning för en bra semester att kunna surfa fritt, oavsett om man är i Sverige eller utomlands. Som arbetsgivare ger man sina anställda möjligheten att se filmerna, sporten, lyssna på musiken och surfa privat på semestern med samma abonnemang, säger Smart Refills vd Henric Ungh till Rapidus.

Smart Refill arbetar även med Telia och Tre, men den nya tjänsten, som lanserades förra veckan, är exklusiv för Telenors kunder.

– Det är en kundspecifik lösning som Telenor efterfrågat, en intressant lösning som vi kommer att följa noga. Vi släppte den förra veckan och den verkar ha fått ett bra upptag, säger Henric Ungh.

Niclas Lindstrand

Helsingsborgsföretaget Smart Refill och Telenor lanserar en ny mobiltjänst. Företagsanvändare kan ladda på extra data eller roaming privat för att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.