fredag 26 april 2024

inloggad som

…och värvar Rolf Elmér

|  
|  

Efter att ha lämnat posten som regionchef för Svenskt Näringsliv för ett år sedan gör Rolf Elmér nu comeback i Skåne. Hans första uppdrag blir att ta över som styrelseordförande på 24HR efter flytten till Malmö.

– Det skall bli härligt att bidra till konkret utveckling av jobb och företagande i Skåne. Förhoppningsvis blir det fler uppdrag av den här typen hos SME-företag framöver, säger Rolf Elmér till Rapidus.

Planen för 24HR är att expandera och hans huvuduppgift blir att säkra en stadig tillväxt i regionen med bra lönsamhet. Efter åtta år som chef för Svenskt Näringslivs skånska gren anser han sig ha nätverk och kontakter nog för att klara jobbet.

– Jag känner väl till regionen och svårigheterna att växa här nere. Det är en begränsad marknad med stor konkurrens om personal. Men tiden på Svenskt Näringsliv gav mig kontaktytor med företagare över hela Skåne, praktiskt taget i varenda kommun. Sen har jag också lärt känna många politiker och andra personer från offentliga sektorn, som till exempel är ett möjligt tillväxtområde för 24HR, säger Rolf Elmér.

Emiliano Strauss

Efter att ha lämnat posten som regionchef för Svenskt Näringsliv för ett år sedan gör Rolf Elmér nu comeback i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.