tisdag 23 april 2024

inloggad som

Digital byrå flyttar från Stockholm till Malmö…

|  
|  

24HR flyttar huvudkontoret till Malmö och överlåter majoritetsägandet till personalen. Nu är planen att expandera i Skåne och fokusera på ”den dynamiska miljön i regionen”.

– Vi har sett en större efterfrågan här nere, bättre tillväxt och affärer generellt. Samtidigt har vi dragit ner lite i Stockholm, så fokus har hamnat här, säger Mats Byback, vd på 24HR till Rapidus.

Bolaget utformar och utvecklar digitala lösningar, som appar, affärskritiska webbsidor och andra produkter. Bland de större kunderna i Skåne märks Resurs bank, AWA, Skånemejerier och Hypergene. Förra året omsatte 24HR 18 miljoner kronor i Malmö och runt 5 miljoner i Stockholm.

Totalt har 24HR 25 anställda. I samband med flytten har delar av personalen i Malmö fått överta majoritetsägandet. De privata investerare som tidigare delat på bolaget blir kvar som delägare.

– Vi tror att personalägande är rätt form för vår bransch, eftersom personalen är vår viktigaste tillgång. Så det blir ett sätt att knyta upp dem och trygga framtiden för företaget, säger Mats Byback.

Emiliano Strauss

24HR flyttar huvudkontoret till Malmö och överlåter majoritetsägandet till personalen. Nu är planen att expandera i Skåne och fokusera på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad