torsdag 2 maj 2024

inloggad som

… och Tretton37 flyttar till större

|  ,
|  

Lundabolaget Tretton37 har fått större kontor i Stockholm, Helsingborg och Lund, och fokuserar nu på tillväxt i huvudstaden.

– Vi har nått en bra storlek i Skåne med strax över 80 anställda, men har en spännande resa kvar att göra i Stockholm där marknaden är mycket större. Det är bland annat därför vår nya vd Micael Holmström är Stockholmsbaserad, säger Martin Mazur, en av grundarna och tidigare tillförordnad vd.

Tretton37 hade 2018 en omsättning på 180 miljoner kronor från sin konsultverksamhet inom mjukvaruutveckling, en ökning med 40 miljoner från föregående år. Bolaget bildades 2010 och har huvudkontor i Lund, samt kontor i Helsingborg, Stockholm, Borlänge och sedan i somras i Ljubljana i Slovenien. I Helsingborg har bolaget lämnat Mindpark och skaffat egna lokaler.

Bland kunderna finns Alfa Laval, Ikea och Fitness24Seven i Skåne, samt Deutche Bahn. Tretton37 som har totalt runt 175 anställda och ingår i 1337 Works-koncernen.

Elisabet Ottosson

Lundabolaget Tretton37 har fått större kontor i Stockholm, Helsingborg och Lund, och fokuserar nu på tillväxt i huvudstaden. – Vi […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad