söndag 28 april 2024

inloggad som

…men Digimail är ännu osålt

Smart Refills dotterbolag Digimail har ännu inte hittat någon köpare. För ett år sedan sa Digimail upp all sin personal och bolaget lades vilande, men verksamheten sköts fortfarande av Smart Refill.

Det berättar den blivande styrelseordföranden Git Sturesjö Adolfsson. Vid den kommande bolagsstämman tar hon över ordförandeskapet i Smart Refill från maken Bengt Adolfsson, ordförande och vd i ägarbolaget BGA Invest.

– Det har funnits intresserade köpare, men de har bara velat köpa kundstocken medan vi vill sälja hela tjänsten, säger Git Sturesjö Adolfsson till Rapidus.

Den digitala brevlådan Digimail startade 2013 med tanken att myndigheterna som använder tjänsten skulle betala för den. Så har dock inte blivit fallet, varken för Digimail eller andra liknande tjänster som Kivra.

– Digimails kunder kan fortfarande använda tjänsten, den sköts av Smart Refill så att alla får sin post. Nu i deklarationstider kommer det nya kunder också, säger Git Sturesjö Adolfsson.

Niclas Lindstrand

Smart Refills dotterbolag Digimail har ännu inte hittat någon köpare. För ett år sedan sa Digimail upp all sin personal och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.