tisdag 30 april 2024

inloggad som

AddMobile har vuxit ur sina lokaler

|  ,
|  

Malmöbaserade AddMobiles gamla lokaler blev för trånga för bolaget som nyligen flyttat till större lokaler vid Dockplatsen i Malmö.

– Där har vi cirka 50 procent större lokaler vilket känns väldigt kul och ger oss bra möjligheter att växa. Bara i år har vi välkomnat åtta stycken nyanställda till AddMobile-familjen säger vd Lars Kandefelt till Rapidus.

I de tidigare lokalerna på World Trade Center i Malmö hade bolaget runt 500 kvadratmeter.

AddMobile utvecklar molnbaserade lösningar för bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Det handlar bland annat om mobil arbetsorder, passersystem, elektronisk körjournal, elektronisk personalliggare samt spårsändare.

– Vi utvecklar e-verktyg för byggbranschen. Vi tar även fram egen hårdvara baserad på legitimationssystemet ID06 som används inom byggbranschen, säger Lars Kandefelt till Rapidus.

Bland kunderna syns Skanska, Erlandsson Bygg, Ryds Glas och finska Lujabetoni.

På AddMobiles kontor i Malmö arbetar runt 30 personer och på kontoret i Karlskrona sitter fyra utvecklare. Under det senaste räkenskapsåret som slutade i juni i år ökade omsättningen till omkring 50 miljoner kronor.

Emily Binks

Malmöbaserade AddMobiles gamla lokaler blev för trånga för bolaget som nyligen flyttat till större lokaler vid Dockplatsen i Malmö. – Där […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • ”Vi behöver gasa och bromsa samtidigt”

    Emballageföretaget Boxon i Helsingborg räknar med ett tufft 2024.
    – Vi märker tydligt av lågkonjunkturen, säger vd Fredrik Ståhl som trots det siktar på att dubbla omsättningen på längre sikt.

  • ”Det får vara nog med dödsspiralfinansieringar”

    Nyemissionerna bland små börsbolag står som spön i backen. I många fall handlar det om rena räddningsaktioner. Det vore bättre att avnotera eller likvidera många av dessa bolag. Det säger Oscar Ahlgren, vd för Västra Hamnen Corporate Finance.

  • USA-flytt lyfter Immunovia

    Lundabolaget Immunovia redovisar en kraftigt minskad förlust för årets första kvartal. Flytten över Atlanten och minskad personalstyrka ligger bakom resultatet.

  • Starkt från Alfa Laval

    Alfa Lavals aktie tog ett skutt uppåt när kvartalsrapporten presenterades i förra veckan. Rapidus samlar upp de skånska storbolagsrapporterna.