tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Nya värvningar på DLaboratory och Tikomed

DLaboratory får ny vd i Mats Didriksson som senast var chef för produktion, distribution och entreprenörsverksamheten på Kraftringen. Tanken är att han, tillsammans med bolagets nya marknads- och försäljningschef Erik Backström, ska leda dem till en internationell marknad. Dlaboratory utvecklar mätstationer som hanterar störningar på elnätet. Tidigare vd Fredrik Akke blir kvar med en ny roll i bolaget.

Anders Kristensson kliver upp som vd för läkemedelsbolaget Tikomed, med bas i Viken. Han tar över efter grundare Adam Bruce. Anders Kristensson var senast ansvarig för läkemedelsbolaget Eli Lilly and Company i Norden och Baltikum. Tikomed förbereder för kliniska studier på ögonsjukdomen glaukom och ALS.

DLaboratory får ny vd i Mats Didriksson som senast var chef för produktion, distribution och entreprenörsverksamheten på Kraftringen. Tanken är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad