lördag 18 maj 2024

inloggad som

….som ska växa med minst 20 anställda

System Verification, med huvudkontor på Hyllie, ska växa med minst 20 personer till innan året är slut. Inte minst med tanke på det nystartade kontoret i Helsingborg med Lars Lanker som kontorschef. Han har tidigare bland annat varit regionchef på Sigma IT-consulting och marknadschef på Malmöföretaget Safe Care.

– Vi har kunder i Helsingborg som vi vill komma närmre, men det blir också ett sätt för oss att nå arbetskraften i regionen, säger Erik Björhäll, vd på System Verification.

För ett par veckor sedan nådde System Verification 200 anställda, varav 110 finns på kontoren i Malmö och Lund. Bara i år har de rekryterat nära totalt 50 personer, den största tillväxten ligger i bolagets kontor i  Sarajevo. System Verification har även kontor i Göteborg och Stockholm.

Emiliano Strauss

System Verification, med huvudkontor på Hyllie, ska växa med minst 20 personer till innan året är slut. Inte minst med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]