onsdag 6 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Dlaboratory och K2 Search

Lundabolaget Dlaboratory har anställt Erik Backström som marknads- och försäljningsdirektör. Erik Backström kommer närmast från ABB High Voltage Products där han ansvarade för den globala marknaden. Dlaboratory har utvecklat mätstationer som hanterar störningar på elnätet. Fredrik Akke är vd för bolaget som grundades av brodern Magnus Akke som är teknikansvarig. Dlaboratory har sju anställda och dubblade under 2017 omsättningen till 6,8 miljoner kronor.

Catharina Kramer lämnar rollen som försäljningschef på Itslearning, som utvecklar mjukvara för skolvärlden, och blir seniorkonsult på Stockholmsbaserade K2 Search i Malmö. Där kommer hon primärt att hjälpa företag att hitta chefskandidater till nyckelpositioner inom näringslivet. Catharina Kramer har ett förflutet som Malmöchef för Proffice.

Kajsa Bengtson, tidigare mångårig kommunikationschef på Malmöinkubatorn Minc, lämnar sin post på Ikea i Älmhult. Kajsa Bengtson gick till Ikea hösten 2016 för att arbeta med öppen innovation på möbeljätten.

Lundabolaget Dlaboratory har anställt Erik Backström som marknads- och försäljningsdirektör. Erik Backström kommer närmast från ABB High Voltage Products där […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad