lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Symbal och Volito Automation

Grundaren Peter Gustafson återgår som vd för Malmöbyrån Symbal Communication, som är inriktad på kommunikation och utbildning i samband med förändringsprocesser. Martin Hoff, som varit vd de senaste två åren, ska koncentrera sig på Puls Solutions – ett bolag som tidigare var delägt av Symbal. Enligt Peter Gustafson omsatte Symbal cirka 26 miljoner kronor under 2017 med ett resultat som var något lägre än 2016 men fortfarande positivt. Byrån har 24 anställda i och kunder som Tetra Pak och Alfa Laval.

Johan Frithiof är ny vd på Volito Automation, en gren i familjeägda Volitogruppen. Han kommer närmast från Midway Holding, där han var vd på dotterbolaget Fas Converting Machinery, och dessförinnan från Trelleborgkoncernen. Volito Automation har en handfull helägda industribolag, däribland Ystadbaserade HydX. Tidigare vd:n Thomas Larsson kommer lämna Volitogruppen när överlämningen av vd-uppdragen är avklarad.

Rapidus

Grundaren Peter Gustafson återgår som vd för Malmöbyrån Symbal Communication, som är inriktad på kommunikation och utbildning i samband med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.