fredag 12 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Apsis och hotell Duxiana

300-mannabolaget Apsis i Malmö får en ny vd då Emma Svalin tar över efter Anders Frankel, som blir kvar som styrelseledamot i bolaget. Emma Svalin har en lång karriär bakom sig på ComHem, senast som operativ chef och medlem i koncernledningen. Apsis är inriktat på automatiserad marknadsföring via e-post och andra kanaler. Bolaget omsatte 288 miljoner kronor under 2016.

Ulrika Andersson lämnar posten som chef för hotell Duxiana i Malmö för att bli marknadschef på hästanläggningarna i Flyinge och Strömsholm. Hon har ett långt förflutet från Malmös hotellnäring men har även varit affärsutvecklingschef på miljöteknikbolaget Orbital Systems. Carina Lundell tar över som hotellchef på Duxiana.

300-mannabolaget Apsis i Malmö får en ny vd då Emma Svalin tar över efter Anders Frankel, som blir kvar som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.