måndag 29 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Lytics Health och Ikano Bank

Noterade Lundabolaget Dignitanas ordförande Semmy Rülf fattar klubban även i Malmöbaserade Lytics Health. På sikt ska han också bli delägare i Lytics, uppger Semmy Rülf för Rapidus. Nuvarande ordförande Torbjörn Gärdenfors blir kvar som ledamot i styrelsen. Lytics är en avknoppning från uppköpta Expertmaker och utvecklar självlärande mjukvara för att samla in och dra slutsatser av stora mängder medicinsk data, i första hand för dialyspatienter där studier pågår i USA. Lytics har tidigare flaggat för en börsnotering under 2018.

Madeilene Liljeroth är ny marknadschef på Ikano Bank, med huvudkontoret i Hyllie i södra Malmö. Hon kommer närmast från rollen som kontorschef i Malmö för digitala kommunikationsbyrån Ottoboni, som nyligen gått samman med övriga koncernbolag och bytt namn till Nordic Morning. Nordic Morning har cirka 25 anställda i Malmö. Ny kontorschef är Lars Tengen.

Noterade Lundabolaget Dignitanas ordförande Semmy Rülf fattar klubban även i Malmöbaserade Lytics Health. På sikt ska han också bli delägare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.