fredag 19 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på EY och Saga Diagnostics

Stefan Svensson är ny chef för Region Syd på revisionsjätten EY. Han efterträder Per Karlsson. EY har runt 400 anställda i Region Syd, med basen i Malmö.

Saga Diagnostics, baserat på inkubatorn Smile i Lund, får in Greg Batcheller som ny styrelseledamot. Batcheller har ett förflutet från flera skånska uppstartsbolag inom läkemedelsbranschen, däribland som medgrundare av Laccure och styrelseordförande för NeuroVive. Saga Diagnostics grundades i våras av Lundaforskaren Lao Saal kring teknik för att med biomarkörer i blodet upptäcka cancer samt mäta hur patienten svarar på cancerbehandling. Fyramannabolaget har just inlett en runda kapitalresning för att få in 20-25 miljoner kronor under våren.

 

Stefan Svensson är ny chef för Region Syd på revisionsjätten EY. Han efterträder Per Karlsson. EY har runt 400 anställda […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.