tisdag 30 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Sigma Connectivity och PwC

Sigma Connectivity har rekryterat Marcus Pramgård till en nyinrättad tjänst som ekonomichef. Han kommer närmast från jobbet om chefscontroller på Euroflorist och har även jobbat på Farstorp Invest och E.on. Sigma Connectivity är baserat på Mobile Heights Center i Lund och är ett konsultbolag inriktat på utvecklingsprojekt inom området uppkopplade prylar, internet of things. Bolaget omsatte 2015 strax över 230 miljoner kronor och sysselsätter i dagsläget cirka 285 personer. 

Måns Liljenlov tillträder efter årsskiftet en nyinrättad tjänst på revisions- och redovisningsbyrån PwC i Malmö. Uppdraget blir att se till att bolagets relationsbyggande aktiviteter får genomslagskraft. Måns Liljenlov kommer närmast från Sydsvenska Industri- och Handelskammaren där han har varit projektledare inom området affärsservice. Vem som ersätter honom är inte klart än.

Rapidus

Sigma Connectivity har rekryterat Marcus Pramgård till en nyinrättad tjänst som ekonomichef. Han kommer närmast från jobbet om chefscontroller på Euroflorist […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad