tisdag 21 maj 2024

inloggad som

IT-konsultbolag i Malmö dubblar omsättningen

IT-konsultbolaget Devoote i Malmö har sedan start vuxit snabbt. Bolaget har årligen dubblat sin omsättning sedan det bildades 2013 och sysselsätter numera 20 personer.

behdad_ny– Förra året hade vi en omsättning på 10,5 miljoner kronor och i år kommer den ligga på mellan på 20 och 23 miljoner kronor, säger medgrundare och vd Behdad Ansari till Rapidus.

Han och Martin Czerwinski startade bolaget tillsammans. Båda har en bakgrund från Sony Mobile.

– Jag jobbade ett år som konsult, sedan blev jag anställd på Sony Mobile och jobbade som projektledare inom utveckling och sedan inom IT och affärssystem. Martin har jobbat som programmerare och projektledare på Ericsson och Sony Mobile, säger Behdad Ansari.

Devoote bytte nyligen namn från CMQ Nordic och fokuserar på kunder inom den tekniska sektorn som utvecklar produkter och system. Konsultverksamheten omfattar projekt- och testledning, inbyggda system och webbutveckling. Bland de största kunderna syns Axis, Sony och Ikea.

Bolaget utvecklar och designar även ett webbaserat affärssystem. Ägare är grundarna.

Emily Binks

IT-konsultbolaget Devoote i Malmö har sedan start vuxit snabbt. Bolaget har årligen dubblat sin omsättning sedan det bildades 2013 och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Skånsk ekonomi i botten

    Skånsk ekonomi befinner sig i ett tufft läge och den som hoppas på bättre tider får vänta. Arbetslösheten ökar mer än i övriga landet, byggandet har stannat av helt och bolagskonkurserna har nått rekordnivåer. De framgår av en ny konjunkturrapport.

  • Handiscover i konkurs

    Malmöbolaget Handiscovers finansieringsplan sprack i sista stund. Nu är bolaget försatt i konkurs och det är oklart om tjänsten kommer att leva vidare.

  • Avstamp för Braincool

    Medicinteknikföretaget Braincool i Lund fick sin företrädesemission övertecknad med 171 procent av det begärda beloppet. Med kassan säkrad räknar vd Jon Berg med att det blir den sista emissionen. Under nästa år blir det positivt kassaflöde.