tisdag 16 april 2024

inloggad som

Dustin börjar sälja spam-mjukvara från Malmö

Sedan början av mars kan Malmöbolaget WeClouds egenutvecklade e-postskyddsprogram köpas på IT-och hemelektronikförsäljaren Dustin.

Rikard_Zetterberg– Jag tror att vi kan nå mindre och medelstora företag som är vana att handla från Dustin, och som sköter mycket av sin IT själva, det är dem vi kommer åt den vägen tror vi, säger vd Rikard Zetterberg till Rapidus.

Utöver bolagets egenutvecklade mjukvara distribuerar de även amerikanska Zscalers och Webroots molnbaserade tjänster som skyddar mot virus på webben. Den senare kan också sedan nyligen köpas på Dustin.

Samtidigt förbereder WeCloud för flytt. Huvudkontoret ska innan sommaren flytta till ett större kontor i Malmö, med plats för 18 medarbetare. I nuläget sysselsätter företaget 20 personer varav 13 finns i Malmö. Under året planeras personalstyrkan utökas med tre personer. WeCloud har även kontor i Stockholm.

WeCloud omsatte 25 miljoner kronor i det senaste registrerade bokslutet. Under pågående räkenskapsår, som slutar i maj, räknar de med att omsätta 30 miljoner kronor.

Emiy Binks

Sedan början av mars kan Malmöbolaget WeClouds egenutvecklade e-postskyddsprogram köpas på IT-och hemelektronikförsäljaren Dustin. – Jag tror att vi kan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad