onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Telavox öppnar kontor i Norge

|  ,
|  

IT- och telekombolaget Telavox fortsätter expandera. Efter etableringen i Danmark i fjor är det dags för den norska marknaden. I mars öppnar bolaget ett kontor i Oslo  och kort därefter planeras ytterligare två kontor i Bergen och Trondheim.

Verksamheten i Norge har varit igång ett par månader och en handfull medarbetare är redan på plats.

Viktor_Karlsson– Expansionen ger oss tillgång till en större marknad och göra att vi kan erbjuda våra kunder en enhetlig lösning över hela Skandinavien, säger Telavox vd Viktor Karlsson till Rapidus.

Telavox utvecklar molnbaserade IP-telefonitjänster som innefattar en egen växeltjänst inriktad mot företag. Bland kunderna syns Lindex, Läkare utan gränser, Mäklarhuset och Mackmyra.

På den svenska marknaden tecknade Telavox nyligen ett avtal med Teracom Boxer Group. Avtalet sträcker sig över tre år och gäller Teracom Boxer Sverige, som levererar tv, radio och nättjänster.

Under 2015 omsatte Telavox drygt 330 miljoner kronor, en ökning med 70 miljoner från året innan. Även antalet anställda har ökat till 170 personer, varav 90 finns i Malmö. Bolaget ägs av grundare och anställda.

Emily Binks

IT- och telekombolaget Telavox fortsätter expandera. Efter etableringen i Danmark i fjor är det dags för den norska marknaden. I […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad