lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Ideon, Orkla och Peab

Mia Rolf har värvats som verksamhetsansvarig för den nya Ideon-organisationen. Hon kommer närmast från posten som vd på konsultbolaget Walking Mountain, där hon är kvar som ägare och styrelseordförande. Den nya Ideon-organisationen ska sysselsätta en handfull anställda och vara inriktad på att marknadsföra Ideon gentemot såväl privata bolag och delegationer på besök som stat, kommun och region. Ägare och finansiärer är Wihlborgs, Medicon Village, Briggen och Vasakronan.

Cecilia Franck blir ny presschef på Orkla Foods Sverige, med 1.500 anställda och knappt fem miljarder i omsättning. Hon ersätter Eva Berglie som blivit kommunikationschef på Santa Maria. Cecilia Franck har tidigare varit egen företagare inom PR och kommunikation, och varit kommunikationsansvarig på Livsmedelsakademin.

Kim Kulstad har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från en anställning som marknadsområdeschef på Skanska Nya Hem.

Lisbeth Wester-Leandersson ska sluta som avdelningschef vid kommunikation och samverkan, LTH. Hon har varit i organisationen sedan 1993, men går i pension till sommaren. Vem som kommer efterträda henne är inte bestämt.

Rapidus

Mia Rolf har värvats som verksamhetsansvarig för den nya Ideon-organisationen. Hon kommer närmast från posten som vd på konsultbolaget Walking […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.