lördag 20 april 2024

inloggad som

E-handlare inleder samarbete med Swish

Starweb i Malmö ingår ett samarbete med betaltjänsten Swish, som gör det möjligt för e-handlare att ta betalt med den mobila betaltjänsten.

En pilotversion ska vara klar under februari och då kommer lösningen testas skarpt. Starweb utvecklar mjukvaran som kopplar ihop Swishs betaltjänst och Starwebs e-handelsplattform.

johan-lindstedt– Intresset för Swish är stort och vi hoppas på att få fler kunder i och med samarbetet eftersom vi är en av dem som är först ut med betalning i webbutik via Swish, säger Starwebs vd Johan Lindstedt till Rapidus.

Starweb grundades 2000 och har sedan dess växt till 16 anställda och en omsättning på drygt nio miljoner kronor. Totalt har bolaget 800 kunder, bland dem Arla Foods, TUI Fly, Sveriges Radio och Lilla spöket Laban. Bolaget ägs av Johan Lindstedt och sysslar med utveckling och försäljning av bolagets egenutvecklade e-handelsmjukvara.

Bland konkurrenterna finns Jetshop och Askås, sistnämnda har också kopplat samman sin betallösning med Swish.

Emily Binks

Starweb i Malmö ingår ett samarbete med betaltjänsten Swish, som gör det möjligt för e-handlare att ta betalt med den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.