fredag 23 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Massive, Joint Academy, Anoto och Orango

Lise Jungmark har värvats som ny kommunikationsansvarig för Massive Entertainment i Malmö. Hon kommer närmast från frilansande verksamhet och dessförinnan från en post som ansvarig för internkommunikation på barnrättsorganisationen Plan Sverige. Massive ägs av franska koncernen Ubisoft och sysselsätter runt 380 anställda och konsulter i Malmö. I mars släpper studion spelet ”Tom Clancy’s The Divison”, Massives största satsning någonsin. Studions tidigare kommunikationschef Martin Hultberg kommer framöver ansvara för att hantera licenser kring spelet.

Region Skånes pressansvariga Sofia Bennet ska ta tjänstledigt ett halvår för att arbeta på Joint Academy (tidigare Jojnts), som utvecklar en digital sjukgymnast mot artros. Sofia Bennet kommer arbeta med att sprida kunskap om sjukdomen.

Anoto värvar Michael Marcum som ansvarig för strategisk planering av Anotos produktportfölj. Marcum har tidigare haft ledande befattningar på Wacom Technology Corp, som tillverkar elektroniska pennor och touchinputlösningar.

Johan Falk tillträder som affärsområdeschef på Orango. Han kommer senast från iStone Dynamics AX och har tidigare haft ledande befattningar inom affärssystem på IBS, Ninetech, SYSteam, Mandator och DoOnDot.

Lise Jungmark har värvats som ny kommunikationsansvarig för Massive Entertainment i Malmö. Hon kommer närmast från frilansande verksamhet och dessförinnan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.