torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Tretton37 expanderar till Dalarna

|  
|  

IT-konsulten Tretton37 från Lund öppnar inom kort ytterligare ett kontor i Sverige, denna gång i Dalarna. Siktet är inställt på kunder inom den offentliga sektorn och inom tre år ska kontoret sysselsätta 20-30 personer.

För drygt en månad sedan rapporterade Rapidus att Tretton37 öppnar en filial i Helsingborg. Nu etablerar bolaget sitt fjärde kontor.

deniz_yildrim– Dalarna är en region med väldigt intressanta kunder, inte minst inom offentlig sektor som vi kommer arbeta mer mot de kommande åren. Samtidigt finns det mycket kompetenta utvecklare som vi hoppas kunna attrahera. Vi siktar på att växa till runt 20-30 personer på tre års sikt, säger Deniz Yildirim, vd och huvudägare.

Än så länge är två nya medarbetare anställda och de börjar sitt arbete i dag.

– Vi har än så länge inte något fysiskt kontor men vi planerar hyra lokaler om ett par månader när vi har ett kritiskt antal medarbetare som kan bära kostnaden. Vi har börjat leta lokaler och kommer att etableras oss antingen i Borlänge eller Falun, säger Deniz Yildirim till Rapidus.

Han säger att det blir fler kontor runt om i Sverige på sikt. Tretton37 har i dag strax under 100 medarbetare i Lund och Stockholm. Förra året låg omsättningen på 73 miljoner och resultatet på 3,6 miljoner. I år pekar prognosen på 85-90 miljoner kronor i omsättning och ett resultat på 3-5 procent, uppger Deniz Yildirim.

Jennie Lorentsson

IT-konsulten Tretton37 från Lund öppnar inom kort ytterligare ett kontor i Sverige, denna gång i Dalarna. Siktet är inställt på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad