tisdag 7 maj 2024

inloggad som

Fem snabba till Maria Eckerwall, vd på Top Visible…

…som anordnar endagskonferensen Search Heroes den 18 november för första gången.

Vad handlar konferensen om?

MariaEckerwall– Om sökmotoroptimering och hur man driver trafik till sin webbplats. Syftet är att utbilda deltagarna och så klart inspirera och sprida nyheter. Vår ambition är att man ska ha lärt sig något efter konferensen.

Vilka talare är inbokade?

– Vi kommer ha mellan 10 – 15 talare. Åtta är inbokade i dagsläget, däribland Jennie Isberg, Lundalogik, Jonas Wallentin, Google Sverige och Karsten Deppert, Contentor.

Hur väljer ni talare?

– Vi har tittat på människor som vi tycker är duktiga inom branschen och som vi har kontakt med via vårt nätverk.

Vad handlar paneldebatten om?

– Grejen med sökmotoroptimering är att man kan mäta allt. Vi vill väcka tankar kring hur man mäter och även få fram konkreta tips. Det blir en blandning av de som är noviser inom analys och några som är siffergalningar.

Hur många besökare kommer?

– Det finns plats för 150, men om vi blir fler är Malmö Live beredda med en större lokal.

Emily Binks

…som anordnar endagskonferensen Search Heroes den 18 november för första gången. Vad handlar konferensen om? – Om sökmotoroptimering och hur […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Ørsted Sverige trotsar motvind

    Efter fjolårets katastrofresultat skrotar danska Ørsted flera av sina havsvindsprojekt världen över. Men planerna på en massiv utbyggnad i Sverige kvarstår. 

  • Radinn-vd:n tar över elektronikföretag

    Det Malmöbaserade elektronikföretaget J2 Sourcing köper Vellingebolaget 5A som startpunkt för ett nytt affärsområde. Den tidigare Radinn-vd:n Mathias Bergman tar vd-stolen i det köpta bolaget.

  • Rapidus-34:a på nytt jobb

    Rapidus utsåg Ludvig Sjöberg till topp fem bland 34:orna 2022 för sitt arbete med transplatationsbolaget UGKL Science. Nu byter han jobb och blir vd för Moroxite T, ett bolag från Bonesupport-gänget.