fredag 19 april 2024

inloggad som

Rättelse: Tommy Nilssons roll på Precise

Tommy Nilsson tar över som finanschef på interimsbasis i Precise Biometrics då Bo-Göran Jaxelius lämnar bolaget, inte interim-vd som vi skrev igår. Håkan Persson är vd för Precise Biometrics, som i går rusade på börsen efter beskedet att Lundabolagets teknik för fingeravtrycksläsning integreras i en mobil från kinesiska tillverkaren Yulong.

Ytterligare en sammanblandning skedde i beskrivningen av Karin Wingstrand, ny styrelseledamot i Adenovir Pharma. Det stämmer att Karin Wingstrand sitter i styrelsen för Puls och Xintela, men hon har inget förflutet från Fondbolagens förening, Nordea eller Näringsdepartementet. Istället har hon flera ledande befattningar från AstraZeneca i bagaget.

Rapidus beklagar felen.

Tommy Nilsson tar över som finanschef på interimsbasis i Precise Biometrics då Bo-Göran Jaxelius lämnar bolaget, inte interim-vd som vi […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.