onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Starcom-grundare ny delägare i Ebility

Patrik AnderssonNystartade konsultbolaget Ebility i Malmö tar in en ny delägare i form av Patrik Andersson, tidigare vd och grundare av Starcom Malmö.

Bakom Ebility står fyra skånska näringslivsprofiler. Byrån såg dagens ljus så sent som i januari, och nu ansluter Patrik Andersson som ägare vid sidan av Carl-Johan Wachtmeister, Peter Eyermann, Ulf Hillstedt och Peo Persson.

Patrik Andersson kommer i sitt operativa arbete fokusera på digital kommunikation och mediefrågor. Han är civilekonom i grunden och har tidigare jobbat som rådgivare på bland annat Group M, Aegis och Starcom Malmö – som han under femton år var med och byggde upp till tjugo anställda.

Sedan starten i januari har Ebility landat uppdrag inom omvärldsanalys, trendrapporter och utbildning inom digital kommunikation. Vd Peo Persson vill dock inte berätta vilka kunderna är. Klart är i alla fall att han planerar rekrytera en handfull konsulter under året.

Styrelseordförande är Carl-Johan Wachtmeister, grundare av Sund Kommunikation.

Kristian Svensson

Nystartade konsultbolaget Ebility i Malmö tar in en ny delägare i form av Patrik Andersson, tidigare vd och grundare av […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad