tisdag 14 maj 2024

inloggad som

20-mannabolag flyttar till Lund

|  ,
|  

IT Informa, som utvecklar och förvaltar verksamhetskritiska informationssystem, har flyttat från Limhamn till större lokaler i Lund. I IT Informas lokaler sitter nu också fyra personer från en av kunderna, Diaverum.

− Vi har försökt lösa upp den klassiska beställar-leverantörsmodellen för att få en tätare samverkan med vår kund, säger vd Ulf Santesson till Rapidus.

Under hösten har IT Informa växt med fyra nya medarbetare och innan nästa år är målet att anställda lika många till. De större lokalerna skapar också möjlighet för fler åtaganden mot andra kunder.

IT Informa hade enligt det senaste bokslutet en omsättning på 26 miljoner kronor och har i dagsläget tjugo medarbetare.

Hanna Sigeman

IT Informa, som utvecklar och förvaltar verksamhetskritiska informationssystem, har flyttat från Limhamn till större lokaler i Lund. I IT Informas […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.