söndag 12 maj 2024

inloggad som

Högerkanten: CNN:s vd investerar i Foap

|  , ,
|  

IT-bolaget Foap, som grundades i Malmö men är på väg att flytta till Stockholm, tar in motsvarande 16 miljoner kronor från svenska och amerikanska investerare. Bland dem finns Jeff Zucker, vd för CNN. Klicka dig in till redaktionsbloggen Högerkanten för att läsa mer om emissionen.

På bloggen berättar vi även om återstartade Lundabolaget Zimpls lansering av sin mjukvara för Blackberry Messenger, samt om digitala produktionsbyrån Ustwos framgångar med Ipad-spelet Monument Valley.

I dag lägger Moderaternas valberedning fram förslag på vem som ska bli ny partiledare efter Fredrik Reinfeldt. Klicka dig fram till inslaget på RapidusTV där storfavoriten Anna Kinberg Batra berättar om hur hon ser på näringslivspolitiken. Missa inte heller klippet med Industrivärdens vd Anders Nyrén, som ger sitt perspektiv på Kinberg Batras huvudmotståndare Stefan Löfvén.

Klicka här för att komma till RapidusTV.

IT-bolaget Foap, som grundades i Malmö men är på väg att flytta till Stockholm, tar in motsvarande 16 miljoner kronor […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen