torsdag 16 maj 2024

inloggad som

… och satsar på Köpenhamnskonferens

|  ,
|  

I början av november anordnar Malmöbaserade IT-konsultbolaget Jayway sin första utvecklarkonferens i Köpenhamn. På sikt kan det bli aktuellt att även flytta över jättekonferensen Øredev från Malmö, uppger Jayways Danmarkschef Philip Kroon.

Endagskonferensen At The Frontend ska locka gräddan inom java- och webbutveckling till centrala Köpenhamn. Arrangemanget sker genom tioårsjubilerande Øredev, som vuxit till 1300-1400 deltagare om året, inräknat ett antal hundra danskar.

— Genom att dra med Köpenhamn med denna konferens utvecklar vi en tydligare Öresundsprofil och öppnar ögonen för kompetensutveckling tvärs över sundet. At The Frontend kommer även nästa år arrangeras i Köpenhamn, men samtidigt ska vi titta på om vi inte ska flytta Øredev-konferensen mellan Malmö och Köpenhamn, säger Philip Kroon.

Jayway har arrangerat Øredev-konferensen sedan 2004. Med fler än 150 sessioner och 90 talare är det en av Europas största utvecklingskonferenser.

Klik her for at se dansk version af artikeln

Keld Broksø

I början av november anordnar Malmöbaserade IT-konsultbolaget Jayway sin första utvecklarkonferens i Köpenhamn. På sikt kan det bli aktuellt att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad