lördag 20 april 2024

inloggad som

Perstorp ny kund hos ID Kommunikation

Efter flera tuffa år växer Malmöbyrån ID Kommunikation igen. Bland de senast tillkomna kunderna märks kemikoncernen Perstorp.

Exakt vad uppdraget handlar om vill vd Lotte Hoflund inte berätta. Men hon bekräftar för Rapidus att Perstorp AB är ny kund, och säger att arbetet kommer mynna ut i ett för storföretaget nytt sätt att kommunicera med en specifik kundgrupp.

2010 gjorde ID Kommunikation för första gången ett minusresultat, men vändningen kom direkt ifjol. Årsbokslutet håller precis på att sammanställas och visar en ökning av omsättningen från 25,2 miljoner kronor till 27,5 miljoner. Byråintäkten landar på 21 miljoner och resultatet före skatt och bokslutsdispositioner på knappt två miljoner kronor.

— Vi har minskat vår kostnadsmassa, men 2011 var också ett bra år med många nya kunder och projekt, säger Lotte Hoflund.

Nu i april rekryterades Jonas Ekedahl som digitalarkitekt. Han har senaste året frilansat och jobbade innan dess på danska byrån Zupa, som han var med och grundade 2003.

ID Kommunikation startades 1998 och har totalt 26 anställda. Ägare är Bengt Lundahl och Johan Fernö.

Kristian Svensson

Efter flera tuffa år växer Malmöbyrån ID Kommunikation igen. Bland de senast tillkomna kunderna märks kemikoncernen Perstorp. Exakt vad uppdraget […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.