lördag 20 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Länsförsäkringar Skåne och Børsen

Efter en försiktig start 2009 satsar Länsförsäkringar Skåne på att kapa åt sig en ordentlig bit av den skånska företagsmarknaden inom banktjänster. På kort tid har tre chefer rekryterats från Sparbanken Syd.

Ingemar Helgesson, kommunikationschef på Sparbanken Syd, får nu motsvarande post på Länsförsäkringar Skåne. Marie Fridolf, regionchef för Ystad, har rekryterats för att sköta inlåningsverksamheten för Länsförsäkringars företagsbank. Slutligen har Marie Traub, regionchef för Österlen och under våren tillförordnad VD för Sparbanken Syd, lockats över till den nya satsningen, som under nästa år ska sysselsätta ett 20-tal personer.

Bonnier Business Press Internationals VD Anders Eriksson är ny styrelseordförande för Bonnierägda affärstidningen Børsen. Förändringen är en följd av att tidigare ordföranden Carsten Almqvist lämnar Bonnier Business Press för att efterträda Jan Scherman på TV4.

Rapidus

Efter en försiktig start 2009 satsar Länsförsäkringar Skåne på att kapa åt sig en ordentlig bit av den skånska företagsmarknaden […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.