söndag 25 februari 2024

inloggad som

Nykläckt Malmöbyrå jagar partner

Split Second Marketing är en ny reklambyrå i Limhamn. VD är Michael Elfvén, tidigare försäljningschef på Hela Skåne. Nu jagar han samarbetspartners för projektet.

Planen är att bygga en kommunikationsbyrå med bred inriktning. Som första medarbetare, art director, har Stefan Hartle rekryterats. Han lämnar närmast Hela Skåne som är de skånska morgontidningarnas annonssamarbete.

Byrån siktar mot en handfull anställda på ett par års sikt. En del av arbetet ska göras genom partners och just nu söks samarbeten inom bland annat tv- och webbproduktion.

Michael Elfvén är också VD för Bredablick Förvaltning som han själv drog igång 2009. Innan dess var han på Hela Skåne och Sydsvenskan. Ordförande för Split Second är fastighetsentreprenören Åke Beckman, grundare av Limhamnshus.

Enligt Resumé tappar Hela Skåne också Peo Persson och Daniel Nüüd som tillsammans startar kommunikationsbyrå Hybris Empire.

Kristian Svensson

Split Second Marketing är en ny reklambyrå i Limhamn. VD är Michael Elfvén, tidigare försäljningschef på Hela Skåne. Nu jagar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.