söndag 28 april 2024

inloggad som

Fem snabba till Johan Bloem, innovationsrådgivare på Almi…

…som på torsdag arrangerar mötet ”Business & App” där företag som Jayway, Crunchfish, Binary Peak, App-byrån och Ustwo presenterar hur en app kan skapa värde för ett företag.

Business & App?

— Vi börjar med appar, faller det väl ut så kör vi samma koncept inom andra områden, till exempel ”Business & Kultur”, ”Business & Patentbyråer” och så vidare.

Vem är mötet till för?

— Apputvecklare får chansen att presentera sig för 50 presumtiva kunder, plus Malmö stadsbiblioteks besökare. Kunderna får en kort introduktion och ett ansikte på tio intressanta utvecklare.

Varför drar ni igång detta?

— Vi vill hjälpa till att skapa affärer och detta möte hjälper både kunder och utvecklare att träffas. Det är helt enkelt ett tidseffektivt sätt att hitta nya samarbeten på.

Varför mobilappar?

— Det ligger bra i tiden. Dessutom är det särskilt mycket på gång i vår region inom det området.

Varför ska företag lägga pengar på appar?

— De kan användas på flera områden, till exempel som marknadsföring, för att förenkla rutiner eller för att fördjupa kommunikationen med kunder. Jämför till exempel med hur det var i hemsidornas barndom.

Anders Frick

…som på torsdag arrangerar mötet ”Business & App” där företag som Jayway, Crunchfish, Binary Peak, App-byrån och Ustwo presenterar hur en […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.