fredag 23 februari 2024

inloggad som

Malmöbyråer inviger Emporia

Malmöbyråerna Dreambag och Eight får uppdraget att sköta invigningen av köpcentret Emporia. Projektledare blir Eleni Cronström som hade samma roll vid öppnandet av Citytunneln i vintras.

Emporia i Hyllie ska rymma över 200 butiker och matställen. 3.000 personer beräknas arbeta där när verksamheten är i full gång.

Sedan tidigare jobbar Eight Communications, före detta McCann Malmö, med Emporia och dess ägare Steen & Ström. Nu ansluter eventbyrån Dreambag med målet att skapa största möjliga hajp runt invigningen i oktober 2012.

Eight omsatte i fjol 19 miljoner kronor, medan Dreambag med systerbolag sålde för 14 miljoner.

Kristian Svensson

Malmöbyråerna Dreambag och Eight får uppdraget att sköta invigningen av köpcentret Emporia. Projektledare blir Eleni Cronström som hade samma roll […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.