torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Ulrika Linnér ny VD för Mobile Heights

Det blir Ulrika Linnér som tar över som VD för klusterorganisationen Mobile Heights. Hon är för närvarande ansvarig för medlemsrelationer på en internationell intresseorganisation som driver standardiseringsfrågor inom Bluetooth.

Tidigare har Ulrika Linnér arbetat på Anoto, Framfab och Telenordia. Hon har också varit teknisk attaché i Silicon Valley. Ulrika Linnér verkar i Malmö och är utbildad civilingenjör i elektroteknik vid Chalmers tekniska högskola.

— Hennes engagemang i Bluetooth SIG och hennes internationella erfarenhet är två tunga argument för valet av henne. Dessutom har hon en bred erfarenhet av mobila produkter och tjänster, säger Joakim Nelson, ordförande för Mobile Heights.

Mobile Heights tidigare VD Helene Vogelmann slutade i vintras för att istället gå till LU Innovation, där hon arbetar med finansieringsstrategi.

Ulrika Linnér kommer att presenteras för deltagarna på det evenemang som Mobile Heights i eftermiddag arrangerar för att locka fler bolag till organisationen.

Anders Frick

Det blir Ulrika Linnér som tar över som VD för klusterorganisationen Mobile Heights. Hon är för närvarande ansvarig för medlemsrelationer […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad