lördag 20 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Scandic, Vi i villa och Epsilon

Peter Helleberg, chef för Scandic Hotels i södra Sverige, blir distriktschef för Scandic i Stockholm. Ny chef för syd, tillika hotelldirektör för S:t Jörgen i Malmö, blir Joakim Elveroth. Han kommer närmast från jobbet som ansvarig för Scandic i Linköping. Totalt har kedjan tolv hotell i södra distriktet.

Catinca Clivesdotter Wihlborg lämnar jobbet som key account manager på Sydsvenskan, där hon sysslat med business-to-business-annonser, för att bli key account manager på tidningen Vi i villa. Hon får där ansvar för Skåne och Danmark. Catinca Clivesdotter Wihlborg har varit på Sydsvenskan i tre år och innan dess på Teamwork Bemanning och GE Capital.

Lars-Johan Ahlqvist har utsetts till vice VD för konsultbolaget Epsilon. Han har jobbat tio år på Epsilon, sedan 2005 som ansvarig för Utvecklingscentrum Syd i Malmö med cirka 300 medarbetare. Vid sidan av nya, koncernövergripande frågor kommer han att behålla sina gamla arbetsuppgifter.

Rapidus

Peter Helleberg, chef för Scandic Hotels i södra Sverige, blir distriktschef för Scandic i Stockholm. Ny chef för syd, tillika […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.