fredag 19 april 2024

inloggad som

Malmöentreprenör ska få DN-läsarna att svettas

Malmö- och Stockholmsbaserade Trivendia Sweden, som idag lanserar sin tränings- och hälsosajt Motimate, har tecknat ett treårskontrakt med Dagens Nyheter. Sajten blir därmed morgontidningens nya hälsoklubb.

Bakom Trivendia står, förutom Malmöbon Allireza Ghahremani, även Hans Mebius och Pelle Westerberg, som tidigare arbetat med försäljning bland annat på tidningen Metro Teknik och mediebolaget IDG. Delägare och frontfigur är den tidigare kändisboxaren Paolo Roberto.

Innan året är slut räknar Allireza Ghahremani med att Motimate ska få ihop 50.000 medlemmar som vardera betalar mellan 100 och 150 kronor per månad för att få coachning, tränings- och hälsotips via webben.

— Nu har vi 7.000 recept och 300 inspelade träningsövningar på sajten. Eftersom du kommer åt allt också via mobiltelefonen kan du till exempel ta med dig mobilen till gymmet och köra övningar där, säger han.

Hittills har bolaget tagit in 1,5 miljoner kronor från fyra affärsänglar.

Trivendia har tidigare även bedrivit mobilmarknadsföring, då under varumärket Moobio. Men i och med satsningen på Motimate har de kunderna lämnats över till Ideonbaserade bolaget MM3 Mobile Channel, där Motimates tekniske projektledare Anders Borg tidigare var involverad.

Anders Frick

Malmö- och Stockholmsbaserade Trivendia Sweden, som idag lanserar sin tränings- och hälsosajt Motimate, har tecknat ett treårskontrakt med Dagens Nyheter. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.