fredag 10 maj 2024

inloggad som

Miljonorder till Sindarin Technologies

|  
|  

Niomannabolaget Sindarin Technologies på Minc har fått två order som tillsammans beräknas ge minst två miljoner kronor i intäkter.

Det kan jämföras med 2009 års omsättning, som slutade på cirka tre miljoner kronor med en mindre förlust, uppger Sindarin Technologies VD och huvudägare Henrik Lundblad.

Kunderna är två svenska bolag som i sin tur ska sälja Sindarins kommunikationstjänster mellan mobiltelefoner vidare till företagskunder i Europa, Mellanöstern och Afrika. I första hand handlar det om teknik för att ringa med mobilen över internet samt att kunna använda telefonen som en walkie-talkie.

Sindarin Technologies ägs till största delen av sex före detta Teleca-anställda med Henrik Lundblad i spetsen. Bolaget sysselsätter fyra personer i Malmö och fem på en utvecklingsavdelning i Vitryssland. Under 2010 räknar Henrik Lundblad med att personalstyrkan ska växa till cirka 15 personer samt att bolaget ska visa vinst.

Erik Olausson

Niomannabolaget Sindarin Technologies på Minc har fått två order som tillsammans beräknas ge minst två miljoner kronor i intäkter. Det […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen