tisdag 16 april 2024

inloggad som

Fem snabba till Annette Sturesson, projektledare på easyFairs…

|  ,
|  

… som arrangerar sju industrimässor parallellt på Malmömässan den 1-2 april.

Vad är målet med arrangemanget i Malmö?

— Vi ville samla representanter från hela produktionslinjen på ett ställe. Här kommer det att finnas producenter, distributörer och folk inom logistik och underhåll. Viktigast är att dra hit rätt folk som kan träffas under relativt enkla förhållanden.

Kommer det att bli ett återkommande inslag med en samling av mässor på Malmömässan?

— Nej, i alla fall inte i det här formatet. Vi måste delvis anpassa oss efter hur andra organisatörer lägger sina mässor, i år passade det väldigt bra med en större samling.

Hur ser det ut med det danska deltagandet?

— Jag har inte uppgifter på hur många danska utställare vi har, det är nog inte så många. Men vi genomför en marknadsföringskampanj där och räknar med många danska besökare.

Hur länge har du organiserat mässor?

— Jag har jobbat för mässorganisatören easyFairs i 2,5 år nu.

Till sist, vad är höjdpunkten på mässorna i Malmö i april?

— Jag kan inte riktigt peka ut något. Men vi nöjda att ha Mikael Mattson som är bagerichef på Pågens här. Han kommer att hålla ett föredrag om hur man kan effektivisera sin produktion.

Joel Lyth

… som arrangerar sju industrimässor parallellt på Malmömässan den 1-2 april. Vad är målet med arrangemanget i Malmö? — Vi […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.