lördag 20 april 2024

inloggad som

Nytt danskt kontrakt till W

|  
|  

Kommunikationsbyrån W i Malmö fortsätter vinna nya kunder i Danmark. Byrån har fått uppdraget att ta fram ett nytt kommunikationskoncept för mjukvarubolaget Milestone i Brøndby.

— I första skedet handlar det om ett varumärkesarbete som ska resultera i en global annonskampanj, säger W:s VD Lisa Henningsson Önnerlid.

Milestone utvecklar mjukvara till bevakningssystem och är verksamma i ett flertal länder, däribland USA. Sedan en tid har W andra danska kunder som Ferring och Alk-Abelló. Byrån startades 1998 och har stadigt visat vinst.

Åtta personer är idag anställda på bolaget. W har brutet räkenskapsår som avslutas i juni och 2007-2008 ökade bolagets omsättning med 18 % till 13,8 miljoner, men Lisa Henningsson Önnerlid märker nu av en mattning av marknaden.

— Det handlar inte om ett tvärstopp, snarare en förflyttning av resurser. Många kunder satsar exempelvis mer på intern kommunikation och förändringsarbete under en lågkonjunktur.

Joel Lyth

Kommunikationsbyrån W i Malmö fortsätter vinna nya kunder i Danmark. Byrån har fått uppdraget att ta fram ett nytt kommunikationskoncept […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.