torsdag 28 september 2023

inloggad som

Investmentbank ska hjälpa adDoc hämta in 20 miljoner

Lundaföretaget adDoc, som utvecklar Internetbaserade portallösningar för kliniska studier, har anlitat en nordisk investmentbank för att genomföra den nyemission på upp till 20 miljoner svenska kronor, som Rapidus tidigare berättat om.

Förhoppningen var att emissionen skulle vara på plats kring årsskiftet, men nu är målet att den ska vara genomförd senast under mars månad. Det kan också bli aktuellt att genomföra en mindre emission på ett par miljoner, som brygga, tills en större summa är på plats.

Pengarna ska användas till utveckling av företagets nya produkt TrialOnline, en portallösning där läkare via Internet kan registrera resultat från kliniska studier på olika orter. Dessutom behövs kapital till en marknadsetablering i Skandinavien.

Lundaföretaget adDoc, som utvecklar Internetbaserade portallösningar för kliniska studier, har anlitat en nordisk investmentbank för att genomföra den nyemission på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad