lördag 30 september 2023

inloggad som

Zapera.com tar in 30 miljoner till Nordens första samlade intervjupanel

Analysinstitutet Zapera.com A/S i Köpenhamn etablerar nu dotterföretag i Norge, Sverige och Finland. Därmed skapar Zapera.com Nordens första intervjupanel på nätet. De första samlade nordiska analyserna beräknas komma ut till våren.

Expansionen kan ske sedan Kommunernes Pensionsforsikring och det nordiska venturebolaget Slottsbacken satsat 25 miljoner danska kronor (motsvarande 30 miljoner svenska kronor) i Zapera.com, som för närvarande har 21 anställda. VD:ar har redan utsetts för de tre dotterbolagen Zapera Norway A/S, Zapera Sweden AB och Zapera Finland OY.

I Danmark är 20 000 personer med i intervjupanelen, som används för bland annat kund- och attitydundersökningar. I fortsättningen ska företag på den nordiska marknaden kunna testa kampanjer, reklamfilm, förpackningar med mera genom Zapera.com.

Expansionen i Norden är första steget ut mot den europeiska marknaden.

Analysinstitutet Zapera.com A/S i Köpenhamn etablerar nu dotterföretag i Norge, Sverige och Finland. Därmed skapar Zapera.com Nordens första intervjupanel på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad