måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Worldlight först på plats i Andra Varvets nya växthus

Relativt nystartade Worldlight.com AB blir det första företaget som utnyttjar möjligheten till nya lokaler och support i teknikparken Andra Varvets växthusverksamhet i Malmö.

Worldlight.com har som affärsidé att sälja lösningar för snabb databassökning och indexering med hjälp av programmet Windseek, för användning på Internet och företags Intranät. Företaget har idag tre anställda och planerar för kapitaltillskott och expansion under 2001.

— Andra Varvet är intressant ur många perspektiv, som en plattform med möjlighet till nätverksbygge med både Malmö högskola och Lunds universitet och med bra sponsorpaket för startup-företag, säger VD Roland Nyman.

Worldlight.com flyttar in efter årsskiftet tillsammans med Roland Nymans eget bolag Inter-Net Broker, ett CRM-inriktat företag som arbetar dels tillsammans med Worldlight.com, dels med Camage International, som hjälper företag till internationella etableringar i Kina, Taiwan och Ryssland.

Relativt nystartade Worldlight.com AB blir det första företaget som utnyttjar möjligheten till nya lokaler och support i teknikparken Andra Varvets […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad