lördag 30 september 2023

inloggad som

Børsen värvar i Skåne

Tidningen Børsen tar efter sin danska kollega Berlingske Tidende och försöker värva prenumeranter i Skåne. I dagarna erbjuds 12.000 sydsvenska prenumeranter på Dagens Industri fyra veckors gratisprenumeration på Børsen.

Kampanjen har redan gett resultat i faxen på prenumerationsavdelningen, men satsningen ska främst ses som ett test av marknaden. Förväntningarna är försiktiga och Børsens försäljningschef Jes Richard Møller är nöjd om 50-100 företag i Skåne nappar på erbjudandet.

— Vi försöker marknadsföra Børsen som Öresundsregionens ledande affärstidning och ser en potential på 500-1.000 skånska prenumeranter, men först på ett till två års sikt. Bara för att bron finns där är vi inte en samlad region ännu, säger han.

Børsen har i dag drygt hundra prenumeranter i Skåne.

Tidningen Børsen tar efter sin danska kollega Berlingske Tidende och försöker värva prenumeranter i Skåne. I dagarna erbjuds 12.000 sydsvenska […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad